Afstand til skel

Vi rådgiver dig i forbindelse med afstand til skel – og meget andet

Står du midt i en uoverensstemmelse med en anden grundejer om, hvor skellet mellem jeres grunde går, eller har du blot brug for at få rådgivning i forbindelse med bebyggelse af carport eller legehus? Uanset problematikken, står Landinspektørerne Skelstedet klar til at rådgive dig. Vi har årelang erfaring med at sikre, at alle lovmæssigheder i forbindelse med at bygge i skel bliver overholdt.

Regler for afstand til skel

Det er ikke helt uden problemer, når du ønsker at foretage en bebyggelse på din ejendom. Uanset, om der er tale om bebyggelse af garage, skur, udhus eller drivhus, er der en række gældende servitutter og regler, som skal overholdes. Det er blandt andet vigtigt, at der tages højde for den såkaldte 2,5 meter-regel samt de lokalplaner, som gør sig gældende for din bebyggelse. Det er derfor vigtigt, at have et stort overblik, når du skal i gang med en bebyggelse – men vi kan have overblikket for dig, så du kan koncentrere dig om dit projekt.

Du kan læse mere om skelregler her.

Eksperter i matrikulært arbejde

Hos Landinspektørerne Skelstedet er vi eksperter i matrikulært arbejde. Vi har indgående kendskab til de juridiske processer bag enhver bebyggelse. Skal du for eksempel bygge en carport i skel, kan vi bidrage med solid rådgivning i forhold til skelfastsættelse og regler i den forbindelse. På den måde behøver du ikke, at bekymre dig om, hvorvidt du bygger korrekt og overholder den rigtige afstand til skel. Udover juridisk rådgivning tilbyder vi også teknisk opmåling af afstand til skel. Ved hjælp af kompetente medarbejdere og de rigtige instrumenter, har vi mulighed for at måle afstandene nøjagtigt.

Du kan læse mere om fastsættelse af skel her.

Vi sørger for, at du bygger korrekt

Processen og retningslinjerne kan være komplicerede størrelser at gennemskue og holde styr på som privatperson. Det kan derfor være en stor hjælp, at involvere professionelle fagfolk, som kan hjælpe dig trygt igennem processen. Vælger du, at få hjælp af os til dette arbejde, er du garanteret, at alle de juridiske og tekniske forholdsregler er taget, inden du påbegynder dit byggeri i skel.

Landinspektørerne Skelstedet

Landinspektørerne Skelstedet er et af landets ældste landinspektørfirmaer. Vi tilbyder professionel rådgivning og løsning af opgaver inden for et bredt spektrum af sager:

  • Rådgivning af offentlige myndigheder, eksempelvis kommuner
  • Rådgivning omkring regler til landbrug og fritidslandmænd med mere
  • Rådgivning til bygherre omkring begrænsninger og muligheder
  • Matrikulært og teknisk rådgivning til private

Vores kunders anbefaling af vores firma, har altid været vores bedste form for markedsføring. Så vil du være i trygge hænder, når du skal bygge i skel, kan du kontakte Landinspektørerne Skelstedet på tlf. 45 66 14 11 eller via mail på mail@skelstedet.dk.

Afstand til skel

Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.

 

Kontakt Landinspektørerne Skelstedet, hvis du ønsker rådgivning vedrørende afstand til skel.