Bebyggelsesprocent sommerhus

Derfor er det vigtigt at få udregnet bebyggelsesprocent

Beregning af bebyggelsesprocent er væsentlig for korrekt angivelse af information til myndigheder både i forbindelse med projektering af nyt eller ombygning af sommerhus men også etablering af garage, carport og udhus på sommerhusgrunde.

Hvor meget må man bygge på en sommerhusgrund?

Sommerhus bebyggelsesprocent ligger som regel ret lavt i forhold til parcelhuskvarterer. Normalt ligger den på 15%, men der er undtagelser i forskellige kommuner og i forskellige lokalplaner.

Begrundelsen for at bebyggelsesprocenten er så lav i sommerhusområder er, at de fleste kommuner ønsker, at disse områder har et åbent, grønt præg. Det skal der tages højde for når, man udregner bebyggelsesprocent sommerhuse, når de projekteres eller overvejes ombygget.

Bebyggelsesprocent sommerhus påvirkes både af selve sommerhuset, dets konstruktion og etableringen af eventuel carport og udhus afhængigt af typen.

Vi hjælper med udregning af bebyggelsesprocenten på garage, carport og udhus, og som landinspektører kan vi sikre korrekt opmåling af eksisterende bygninger og korrekte beregninger af projekterede bygninger. Vi giver den bedste rådgivning til dig, så du får mest muligt ud af din grund i forhold til den gældende bebyggelsesprocent.

Ring til os, så giver vi dig den rette rådgivning på:
Vedbæk        45 66 14 11
Slagelse        58 56 53 00
Humlebæk    49 19 10 69
Værløse        44 98 14 44

 

 

 

bebyggelsesprocent sommerhus

Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.

 

Kontakt os på telefon 45 66 14 11 hvis du harspørgsmål omkring bebyggelsesprocent ved sommerhus