Landinspektørerne SKELSTEDET vi har styr på reglerne hvis du skal byg i skel

Byg i skel

Skal du bygge i skel?

Synes du også, at der er mange regler, overvejelser og besværligheder ved byggeri i skel? Landinspektørerne Skelstedet er eksperter på området. Vi hjælper dig med råd og vejledning både før og under byggeriet – uanset om det drejer sig om private eller offentlige byggerier.

Når du skal bygge en carport, en udestue eller bare sætte hegn op, er der en masse regler, der gør sig gældende for, hvor og hvordan du må bygge. Det kan være en udfordring at holde styr på hvad der er op og ned i processen. De første forhindringer kan allerede opstå, når du skal finde ud af, hvor skellet overhovedet ligger.

Landinspektørerne Skelstedet er med hele vejen

Vores rolle er at bistå dig i hele processen og agere din professionelle samarbejdspartner i hele byggeforløbet. Samarbejdet starter allerede i den indledende fase af projektet, når der skal udarbejdes en plan for, hvad der skal bygges, hvor det skal bygges og hvad reglerne er omkring byg i skel. For at sikre os, at du er dækket ind fra start til slut, tilbyder vi hos Landinspektørerne Skelstedet en bred vifte af services, herunder blandt andet:

  • Udlevering af relevant kortmateriale
  • Opmåling med henblik på etablering af højde- og planfikspunkter samt fastlæggelse af skel
  • Rådgivning om muligheder og restriktioner jævnfør din ejendom
  • Rådgivning i forhold til lovgivningen
  • Juridisk rådgivning angående skeltvister

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med private byggesager, kan du læse mere her.

Afviger dit byggeri fra de generelle retningslinjer?

En bygning i skel skal leve op til en række krav, jævnfør den gældende lovgivning. For eksempel må man, som udgangspunkt, ikke bygge tættere end 2,5 meter på et skel. Dette gør sig dog ikke gældende for bestemte typer af bebyggelse, herunder for eksempel carporte og udestuer. De skal dog stadigvæk overholde reglen om ikke at overstige 2,5 meter i højden. Skal du bygge i et sommerhusområde, er der yderligere afvigelser fra diverse regler. Byggeloven er en såkaldt rammelov, hvilket vil sige, at den kun fastsætter generelle regler og retningslinjer. Derfor er hver enkelt byggesag ikke ens, men afhænger af diverse omstændigheder og forhold. Det kan altså være svært at gennemskue hvilke, regler der gør sig gældende for netop dit byggeri, og derfor anbefaler vi, at du har en professionel samarbejdspartner til at assistere dig fra start til slut.

Kontakt os og hør nærmere omkring byg i skel

Landinspektørerne Skelstedet har eksisteret siden 1845. Erfaringer og viden er gået i arv i over 100 år, og vi tør derfor godt kalde os selv eksperter inden for landmåling og bygninger i skel. Hvis du har brug for en professionel samarbejdspartner, hvad angår bebyggelse i skel, så kontakt os for en uforpligtende dialog.

Du kan finde vores kontaktinformation her.


Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.