Kontakt Landinspektørerne Skelstedet og få hjælp til byggeri i skel.

Byggeri i skel

Ligger dit næste byggeri i skel

Hvis du overvejer at opføre et byggeri i skel, eksempelvis drivhus eller garage, er det vigtigt at have styr på de tekniske og matrikulære detaljer. Ydermere er der det juridiske aspekt, som kan være svært at gennemskue som privatperson.

Der findes mange regler på området, og det er vigtigt at have fuldstændig styr på, hvad du må og ikke må. De fleste er klar over at de ikke må påbegynde et byggeprojekt med en direkte placering i skel, men kan være i tvivl om hvor skellinjen går, og hvad afstanden fra skel til byggeri skal være.

Ved byggeri i skel skal du eksempelvis tage højde for servitutter, 2,5 meters reglen, lokalplaner, højden af bygningen, vinduer og meget mere.

Derfor har mange gennem årene brugt os som rådgivende specialister på området, inden de påbegynder et byggeri i skel.

Derfor kan det være en stor fordel at alliere sig med Landinspektørerne Skelstedet, som har erfaring og viden om gældende regelsæt på området.


Undgå nabostrid

Når du overvejer et nyt bygningsprojekt i nærheden af skel, skal du være opmærksom på om du overholder reglerne for bebyggelse ved skel. Hvis du ikke er opmærksom på detaljerne, kan du risikere én nabo, der ikke er nær så begejstret for byggeriet, som du er. Derfor kan vi rådgive dig om gældende regelsæt på området, hvor vi blandt andet:

  • Analyserer af lokalplaner og kommuneplaner
  • Fortolker plan- og byggelovgivningen
  • Gennemgår privatretslige servitutter
  • Præcisere hvor skellinjen går.

Med hjælp fra Landinspektørerne Skelstedet får du sikkerhed i dit næste byggeprojekt, for vi hjælper dig hele vejen gennem processen. Vore erfaring er vores styrke, og vi sikrer os at du vælger de rigtige løsninger. Når du rådfører dig med os, undgår du en afvisning på din byggegodkendelse, et længere juridisk efterspil samt nabostrid.


Vi Opmåler Også

Vi tilbyder ikke kun juridisk rådgivning i forbindelse med byggeri i skel, men er også eksperter i den tekniske opmåling. For at kunne overholde reglerne for afstand til skel, er det nødvendigt at kunne afgøre hvor skellet går. Vores landinspektører kan opmåle afstanden præcist, og bruges også af kommuner. Derfor kan du, med vores hjælp, trygt udføre byggeri. Nogle af de opmålingsopgaver som vi blandt andet udfører er:

  • Nybyggeri
  • Udstykning af parceller
  • Overførsel af arealer til eksistende ejendomme
  • Fastlæggelse af skelgrænse

Læs mere om de mest almindelige landinspektøropgaver for privatpersoner her.

Kontakt landinspektørerne Skelstedet på telefon 45 66 14 11, Hvis du skal have hjælp til at få godkendt dit byggeri i skel.

Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.

 

Kontakt Landinspektørerne Skelstedet og få rådgivning til byggeri i skel.