Digital tinglysning

Hos Landinspektørerne Skelstedet er tinglysning en vigtig og stor del af vores arbejde, og vi står gerne til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål omkring tinglysning, der nu foregår digitalt.

Digital tinglysning på tinglysning.dk

Digital tinglysning eller Den Digitale Tingbog, som den hedder, blev en realitet 8. september 2009 – dvs. at alle papirdokumenter er blevet erstattet af elektroniske dokumenter. Det digitale system har gjort det nemt for dig som kunde at tinglyse f.eks. fast ejendom. Det foregår på www.tinglysning.dk, hvor du kan:

  • Anmelde dokumenter til tinglysning
  • Forespørge på allerede tinglyste rettigheder
  • Underskrive dokumenter

Har du f.eks. lige købt en lejlighed og skal underskrive et allerede oprettet skøde på tinglysning.dk, kan du gøre det under fanebladet ’mine tinglysninger’ og herefter logge på med NemId, hvor man underskriver med digital signatur.

Tinglysning – hvad er det?

Den overordnede årsag til at tinglyse er at sikre at din rettighed over noget er gyldigt – f.eks. fast ejendom.  

Det er Tinglysningsretten der står for tinglysning, og de beskriver det som: ”… den offentlige registrering, efterprøvelse og offentliggørelse af rettigheder over fast ejendom, andelsboliger, biler mv., løsøre og ægtepagter.”  Ønsker du at læse mere om tinglysning, så se her.

Hos Landinspektørerne Skelstedet vil vi meget gerne hjælpe dig med tinglysning, så ring eller skriv endelig til os på telefon: 45 66 14 11 (Vedbæk), 58 56 53 00 (Slagelse), 44 98 14 44 (Værløse), e-mail: post@skelstedet.dk (Vedbæk, Værløse), mail@skelstedet.dk (Slagelse).

Hos Landinspektørerne Skelstedet kan du få rådgivning om digital tinglysning

Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.

 

Kontakt os på telefon 45 66 14 11 for mere information om digital tinglysning.