Ejerlejlighedsopdeling

Landinspektørerne SKELSTEDET rådgiver gerne omkring ejerlejlighedsopdeling

Hos Landinspektørerne SKELSTEDET har vi stor erfaring med ejerlejlighedsopdeling på forskellige niveauer. Når du vælger os til ejerlejlighedsopdeling, er du garanteret eksperter og gode rådgivere, der tager højde for alt, så du ikke skal bekymre dig om noget. Vi finder altid den mest optimale løsning til netop dig, samtidig med at vi informerer dig igennem hele forløbet.

Vi kan hjælpe dig med at gennemskue ejerlejlighedsloven

Vores landinspektører har udført talrige opdelinger i ejerlejligheder gennem årene, og de rådgiver altid med udgangspunkt i de nyeste retningslinjer i ejerlejlighedsloven. Gennem mange års erfaring ved vi hos Landinspektørerne SKELSTEDET, at ejerlejlighedsopdeling og ejerlejlighedsloven er to komplicerede størrelser, der kan være svære at gennemskue. Derfor er det vigtigt, at du allierer dig med erfarende og kompetente rådgivere, som kan afklare, hvilke muligheder og begrænsninger der er for opdeling ejerlejlighed på den specifikke ejendom. I forbindelse med ejerlejlighedsopdeling tager vi os af følgende:

 • Vi vurderer først, hvad der er muligt for dig i henhold til ejerlejlighedsloven.
 • Dernæst vil vi sammen vurdere, om der skal laves en længere strategi for ejerlejlighed opdeling, fx hvis ejendommen kan opdeles yderligere.
 • Vi vil desuden foretage opmåling af ejerlejlighederne. Dette skal bruges til arealberegning af de nye ejerlejligheder, der alle skal fortegnes og anmeldes.
 • Desuden sker der en ændring i belåningsværdien ved ejerlejlighedsopdeling, hvilket vi også vil gennemgå med dig.

Vi tager altid hånd om hele ejerlejlighedsopdelings-processen lige fra din første idé til notering af ændringerne i Tingbogen, og vi sørger for, at du er med i hele processen.

Om Landinspektørerne SKELSTEDET

Landinspektørerne SKELSTEDET er et af landets ældste landinspektørfirmaer med kunder helt tilbage til 1845. Vi har mange års erfaring og har kontorer i både Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse. Vi er eksperter på området og kan hjælpe dig, hvad end du er privatkunde eller fra det offentlige, med blandt andet:

 • Rådgivning
 • Entreprenør
 • Bygherre
 • Landbrug

Læs mere om, hvordan vi kan rådgive dig her.

Kontakt Landinspektørerne SKELSTEDET, hvis du har brug for rådgivning eller hjælp til ejerlejlighedsopdeling

Har du brug for rådgivning eller hjælp til opdeling ejerlejlighed, så står Landinspektørerne SKELSTEDET klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring, og vi er altid opdateret på de nyeste ændringer i ejerlejlighedsloven. Det betyder, at vi kan give dig den bedste vejledning og finde den mest optimale løsning til netop dig. Du kan ringe til os på et af vores lokale kontorer på tlf.:

 • Humlebæk: 49 19 10 69
 • Vedbæk: 45 66 14 11
 • Slagelse: 58 56 53 00
 • Værløse: 44 98 14 44

 

vi laver en korrekt ejerlejlighedsopdeling

 

 

Landinspektørerne SKELSTEDET sørger for ejerlejlighedsopdeling

Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.

 

Kontakt os på telefon 45 66 14 11 for mere information om vores ejerlejlighedsopdeling.