Kontakt Landinspektørerne Skelstedet og få hjælp til fastsættelse af skel

Fastsættelse af skel

Fastsættelse af skel, rådgivning og meget andet

Hegn, skel og andre former for bebyggelse kan være årsag til uoverensstemmelser mellem grundejere og grundejerforeninger eller grundejerne imellem. Hvis der er uenighed omkring, hvor skellet mellem grundene går, eller hvilke regler, som gør sig gældende i forbindelse med en bebyggelse, kan det være svært at vide, hvordan man skal forholde sig. Landinspektørerne Skelstedet kan rådgive dig i problematikker som dette, eller hvis du blot har brug for rådgivning i forbindelse med din næste bebyggelse.

Vi hjælper dig med at holde styr på skelregler

Mange spørgsmål kan opstå i forbindelse med fastsættelse af skel og bebyggelser. Hvor går skellet? Hvilke regler gør sig gældende for hegn i skel og hvilke afstande skal overholdes, når du opsætter et legehus eller carport på din matrikel? Der er mange ting at tage hensyn til i forbindelse med fastsættelse af skel eller hvis du ønsker at foretage en bebyggelse. Det er derfor vigtigt, at du har styr på de gældende regler og lokalplaner, som vedrører netop din situation. Vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning i forbindelse med din bebyggelse til opmåling af skel – vi løser enhver opgave.

Du kan læse mere om skelregler her.

Vores opmålinger er din tryghed

Landinspektørerne Skelstedet tilbyder ikke kun juridisk rådgivning – vi kan også stå for den tekniske opmåling af grunde. Siden 1845 har vi leveret præcise, uvildige og upartiske opmålinger til stor glæde for både private og erhvervsdrivende.

Vi har den praktiske erfaring og faglige ballast til at udføre fastsættelse af skel. Det betyder, at vi både kan levere de opmålinger, der kan forhindre nabostridigheder og samtidig bidrage til, at nye grunde kan udstykkes klart og præcist. Vores opmålinger kan trække den streg, der løser eventuelle tvister en gang for alle. Men vi er også dem der fastsætter skel, når eksempelvis kommunen udstykker nye grunde til bebyggelse eller erhverv.

Landinspektørerne Skelstedet

Landinspektørerne Skelstedet er et af landets ældste landinspektørfirmaer. Vi har stor erfaring og viden inden for en bred vifte af områder og sager. Vi kan derfor tilbyde professionel rådgivning inden for følgende områder:

  • Rådgivning af offentlige myndigheder, for eksempel kommuner
  • Rådgivning til bygherre omkring begrænsninger og muligheder
  • Rådgivning omkring regler til landbrug og fritidslandmænd med mere
  • Matrikulært og teknisk rådgivning til private

Du kan læse mere om Landinspektørerne Skelstedet her.

Ønsker du hjælp til fastsættelse af skel eller anden form for rådgivning?

Med vores store erfaring og professionelle medarbejdere står vi altid klar til at rådgive dig eller løse den stillede opgave. Du er velkommen til at kontakte Landinspektørerne Skelstedet på tlf. 45 66 14 11 eller via mail på mail@skelstedet.dk.

Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.

 

Kontakt Landinspektørerne Skelstedet og få vores hjælp til fastsættelse af skel