Hegn i skel

Hvad skal jeg vide om at bygge et hegn i skel?

Skal du have indhegnet din grund?  Så er det en god idé at undersøge, hvilke regler, der gør sig gældende på din ejendom.
Hos Landinspektørerne Skelstedet I/S har vi en stor viden og erfaring inden for det matrikulære og tekniske både i forhold til offentlige og private byggerier. Vi kan derfor hjælpe med professionel rådgivning i forbindelse med placering af dit hegn, så du overholder alle regler og bliver tilfreds med det endelige resultat.

 

Hvilke regler skal jeg være opmærksom på, når jeg vil bygge et skelhegn?

At bygge et hegn ved et skel kan virke som en stor og kompliceret opgave, fordi der er mange regler, som alle afhænger af, om det er et fælleshegn eller hegn på egen grund. Du skal bl.a. være opmærksom på:

  • Afstand til skelgrænsen
  • Højden på hegnet
  • Træer eller planker som hegn
  • Hvor det må placeres ift. vej, sti eller plads
  • Vedligeholdelse

Hos Landinspektørerne Skelstedet I/S vil vi gerne gøre processen nemmere for dig. Vi bistår dig fra start til slut og agerer som din professionelle samarbejdspartner med råd og vejledning både før og under opsætningen af hegnet.

Du kan læse mere om skelreglerne her.

 

Sådan kan Landinspektørerne Skelstedet I/S hjælpe dig med hegn fra skel

Før du går i gang med at sætte et hegn op, er det vigtigt at vide, hvor skelgrænsen mellem dig og din nabo går. Hvis det ikke er tydeligt afgrænset via skelpæle, kan man ofte se det på et matrikelkort. Det er en professionel landinspektør, der skal fastsætte skellet, hvilket vi hos Landinspektørerne Skelstedet I/S kan hjælpe dig med.
Vi sørger også for opmåling af skel samt skelafmærkning, rådgivning i forbindelse med hævd og hegnsforhold, rådgivning af naboretslige forhold og privatretslige servitutter. Ønsker du vejledning til dit skel, er du altid velkommen til at give os et kald for et godt råd eller uforpligtende tilbud.

Bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe med fastsættelse af skel her.

 

Ekspertrådgivning hos Landinspektørerne Skelstedet I/S

Vi har været på landkortet siden 1845, hvor viden og erfaring er gået i arv inden for landmåling og bygninger i skel – derfor tør vi godt kalde os eksperter på området, som også er din garanti for fortræffelig rådgivning og professionel hjælp til dine byggerier.
Vi har stor kendskab til lovgivningen af byggerier og hegn i skel for både private og offentlige, som ofte kan være svær at finde rundt i, hvorfor det kan være en god idé at få en praktiserende landinspektør fra Landinspektørerne Skelstedet I/S til at assistere dig gennem hele processen.

 

Kontakt os for mere information om regler for hegn i skel

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning om hegn i skel, eller hvis du har andre spørgsmål vedrørende opmålingsopgaver eller andet i forhold til dit byggeri. Vores dedikerede medarbejder står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Du finder vores kontaktoplysninger her.

 

Hegn i skel

Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.