Landinspektørerne Skelstedet tilbyder det perfekte landinspektørfirma

Landinspektørfirma

Ude i Parcelhus-Danmark kan sindene let komme i kog, når der ikke er enighed om, hvor skellet skal gå. For hvilke regler gælder der for fx hegn i skel, og hvilke afstande til skel, skal overholdes, når der opsættes fx legehuse en carport, brændeskure på din matrikel.

Landinspektørerne Skelstedet tilbyder matrikulære, tekniske og ejendomsjuridiske løsninger, der er udarbejdet med en faglig og høj etisk standard, hvor kvalitet, fleksibilitet og troværdighed har højeste den prioritet i den sagsbehandling, der er en del af den personlige rådgivning, du får hos vores landinspektørfirma.

Vores professionelle landinspektører har gennem årene fået en bred viden om alt fra det matrikulære arbejde til de tekniske opmålinger og afsætninger samt ejendomsjura, planlovsforhold, ejerlejligheder, tinglysning og kortlægning.

Vi servicerer hele Sjælland

Fokus hos Landinspektørerne Skelstedet er det beskikkelseskrævende arbejde, som for eksempel indbefatter opdeling af ejerlejligheder, og fastsættelse af skel.

Vores landinspektørfirma kan udføre de opmålinger, der kan sætte et punktum i eventuelle stridigheder, som eksempelvis uenighed om skel kan udløse. Ud over opmålinger, bidrager vores landinspektørfirma også i planlægning, jura, kortlægning, informationsteknologi og forvaltning.

Kontakts os hvis du har brug for rådgivning fra et kompetent landinspektørfirma

 

Kontakt os på et af vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk eller Værløse. Vi servicerer hele Sjælland, både Sydsjælland, Nordsjælland og København.

Hos Landinspektørerne SKELSTEDET finder du det kompetente og fagstærke landinspektørfirma, du har brug for.

Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.

 

Kontakt Landinspektørerne Skelstedet for hjælp til opmåling og fastsættelse af skel udført af vores landinspektørfirma.