Landmåler

En landmålers arbejdsområde

En landmåler har en bred viden om alt fra matrikulært arbejde til tekniske opmålinger, afsætninger, planlovsforhold, ejendomsjura, ejerlejligheder, tinglysning og kortlægning.

En landmåler har en bred viden om alt fra matrikulært arbejde til tekniske opmålinger, afsætninger, planlovsforhold, ejendomsjura, ejerlejligheder, tinglysning og kortlægning.

En landmålers kerneområde er det beskikkelseskrævende arbejde, der omfatter alt matrikulært arbejde samt opdeling af ejerlejligheder. Landmåleren har ligeledes kompetencer til at løse arbejdsopgaver af teknisk karakter.

Som kunde hos Landinspektørerne SKELSTEDET kan man forvente, at vores landmålere giver kyndig og professionel vejledning - uanset om opgaven er af teknisk eller matrikulær art. Vi håndterer enhver opgave professionelt og vi stræber altid efter at give kunden, den bedste rådgivning.

Vi udfører også afsætning i forbindelse med fastsættelse af ejendomsskel.

Eksempler på opgaver som en Landmåler udfører

  • Alt inden for matrikulær sagsbehandling og skelfastlæggelse
  • Alt inden for ejendomsdannelse og regulering af ejendomme
  • Ekspropriation
  • Servitutarbejde og tinglysning
  • Opmåling af huslejearealer
  • Omlægning af jorder mellem landbrugsejendomme og rådgivning om Landbrugsloven
  • Udarbejdelse af projekteringsgrundlag
  • Alle former for afsætning
  • Rådgivning i bredeste forstand

En Landmålers fag og betydning for samfundet

En landmåler har i dag en meget betydningsfuld position, idet hans fag bidrager med en samlet indsigt i væsentlige områder som planlægning, jura, kortlægning, informationsteknologi og forvaltning.

Landmåling er et fag med mange år på bagen. I dag er faget en uundværlig del af den byudvikling, der sker i takt med, at vores samfund vokser med større hast end nogensinde før.

Danmark har uddannet landmålere gennem de sidste 200 år. Helt nøjagtig blev den første landmåler beskikket i året 1768 af den enevældige konge. Blot 77 år efter blev Landinspektørerne SKELSTEDET etableret (i 1845). Landinspektørerne SKELSTEDET har derfor etableret sig et renomé som et af Danmarks ældste landinspektørfirmaer.

Vi har også mulighed for, at hjælpe omkring sommerhus bebyggelsesprocent.

Kontakt os på et af vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk eller Værløse. Vores landmålere servicerer hele Sjælland .

Hos Landinspektørerne SKELSTEDET finder du de mest kompetente og fagstærke landmålere.

Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.

 

Kontakt os på telefon 45 66 14 11 for mere information om vores landmålere.