Landmåling priser

Lad landinspektørerne Skelstedet hjælpe dig med landmåling

Landmåling priser

Uanset om du er privatperson, entreprenør, bygherre eller har landbrug som enten profession eller fritidsbeskæftigelse, så kan vi hos landinspektørerne Skelstedet tilbyde dig kompetent vejledning og præcise landmålinger til en favorabel pris. Lad os hjælpe dig, hvis du ønsker en god service og fordelagtige landmåling priser.

Vi kan tilbyde dig følgende ydelser

Med afsæt i vores store erfaring har vi, hos Landinspektørerne Skelstedet, mulighed for at hjælpe dig med blandt andet følgende:

  • Teknisk samt matrikulær rådgivning til det offentlige
  • Rådgivning omkring regler inden for landbrug
  • Teknisk samt matrikulær rådgivning til private
  • Rådgivning omkring muligheder og begrænsninger til bygherrer

Du kan læse mere om vores alsidige rådgivning her.

Landinspektørerne Skelstedet kan mere end bare landmåling

Hos Landinspektørerne Skelstedet leverer vi de informationer, som er nødvendige for at professionelle rådgivere har mulighed for at projektere enhver form for bebyggelse. Vi har mulighed for, at give kundens byggeproces den bedst mulige begyndelse, da vi har et indgående kendskab til både overordnet planlægning, lovgivning, servitutforhold, samt kvaliteten af forhåndenværende kort. Vi sørger for, at vores kunder ikke bliver negativt overrasket i deres byggeproces og tilbyder samtidig en favorabel pris landmåling.
Foruden den mere almene form for rådgivning tilbyder vi også at samarbejde med kommuner omkring udarbejdelse af lokalplaner. Vi har også en særlig kundegruppe bestående af advokater og ejendomsmæglere, som rådgiver sig ved os i forbindelse med eksempelvis ejendomshandel og udvikling af ejendomme. Her har vi også mulighed for at levere en uvildig rådgivning ved tvister om skelforhold, da vi har tilladelse til at udføre beskikkelseskrævende arbejde. Hos os er kunden og dennes behov altid i centrum, og vi mener at kundens anbefaling af firmaet er den bedste form for markedsføring.

Om Landinspektørerne Skelstedet

Landinspektørerne Skelstedet blev etableret i 1845 og er derfor også en af Danmarks ældste landinspektørvirksomheder. Siden da har vi leveret landinspektørsløsninger til både det offentlige og private, så derfor er vi også sikre på at kunne udarbejde en løsning til dig. Vi har kontor i både Vedbæk og Slagelse, da vi tilstræber at være til stede tæt på kunden. Vi kan derfor tilbyde kyndig vejledning og favorable landmåling priser, uanset hvor du bor.

Vi kan tilbyde dig gode landmåling priser

Hvis du har nogle spørgsmål, er interesseret i et godt råd, eller gode landmåling priser, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten tlf. 45 66 14 11 eller mail post@skelstedet.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med fagligt kompetent vejledning og en uforpligtende landmåling pris.    


Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.

 

Hos Landinspektørerne Skelstedet får du udført professionel landmåling.