Landmåling

Vi udfører landmåling til offentlig og private opgaver

Landinspektørerne Skelstedet blev etableret helt tilbage Vi foretager mange forskellige opgaver med landmåling, har du et projekt der har brug for landmaaling så kontakt os i 1845, og er dermed en af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi har stor erfaring med at udføre professionel landmåling både for offentlige og private, så du kan være sikker på, at vores viden er aktuelt og præcis. Hos os er kunden altid i centrum, så vi kan tilbyde dig den helt rigtige rådgivning i forhold til dit behov.

Vi tilbyder blandt andet følgende løsninger:

  • Fastlæggelse af skel
  • Tinglysning
  • Udarbejdelse af kort
  • Matrikulært arbejde
  • Entreprenør arbejde

Alle opgaverne afhænger af præcis og professionelt udført landmåling. Vigtigheden i at landmåling udføres efter bogen, understreges af, at dette kun må udføres af landinspektører og deres assistenter.

Som entreprenør har vi mange års erfaring med afsætning af byggerier, vej og kloakanlæg. Vi sikrer at dit anlægsprojekt bliver gennemført hurtigere og langt mere effektivt.

Vi tilbyder også opmåling af din ejendom eller lejlighed, hvis du har brug for opdeling eller ændring af lejligheden.

Opmåling er ikke alt – Vi udfører juridisk og teknisk rådgivning


For at landmålingen kan bruges til eksempelvis afgørelse af tvist om skel, udarbejdelse af projekteringsgrundlag eller i forhold til tinglysning, udfører vi også grundig juridisk og teknisk rådgivning.

Vi har stor erfaring i rådgivning af advokater og ejendomsmæglere til f.eks. ejendomshandel, udvikling af ejendomme, erhvervs- og landbrugsejendomme. Vi leverer altid en præcis og upartisk landmåling og rådgivning.

Kontakt os hvis du har et byggeprojekt, hvor der er brug for landmåling


Vi har kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse og servicerer dermed hele Sjælland. Har du et projekt, hvor du har brug for landmåling eller rådgivning så kontakt os allerede i dag.

Lad os tage et uforpligtende møde hvor vi snakker om jeres ønsker og behov. Du kan ringe til os på telefon: 45 66 14 11 eller skrive til vores E-mail: post@skelstedet.dk

Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.

 

Hos Landinspektørerne Skelstedet får du udført professionel landmåling.