Servitutter

Lad os se på dine servitutter og få et overblik

Servitutter beskriver de rettigheder og begrænsninger jordejere har på deres grund, og som står oplyst i Tingbogen. Disse oplysninger skal bruges hvis man f.eks ønsker at foretage en udstykning eller en tilbygning.

Forstå dine servitutter

Der er mange gode grunde til at gøre sig bekendt med sine servitutter. En faglig vurdering af dine servitutter kan vise om du har mulighed for at fuldføre dit projekt, eller om de faktisk hindre dine fremtidige planer. Det kan være en fordel hvis man finder ud af man har mulighed for f.eks. en større udbygning end man forventede men omvendt kan begrænsninger i servitutter også betyde at man må fjerne f.eks. en udestue eller hæk.

Få dine servitutter vurderet

Skelstedet Landinspektører ser gerne dine servitutter igennem og kan vurdere om der skal foretages eventuelle ændringer. Disse skal tinglyses, men kan også i nogle tilfælde kræve samtykke fra kommunalbestyrelsen hvis der er forhold der fastsættes i lokalplanen.

Skelstedet har stor erfaring med kontrol af servitutter og har hjulpet mange med at få gennemset begrænsninger og rettigheder. Du kan altid kontakte os hvis du vil have styr på dine servitutter.

 

få professionel rådgivning om dine servitutter

landinspektørerne Skelstedet tinglyser dine servitutter

 

Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.

 

Kontakt os på telefon 45 66 14 11 hvis du vil høre mere om servitutter.