Carport i skel

Få styr på reglerne for carport i skel

Når du skal til at planlægge eller bygge garage i skel, er det vigtigt, at du sætter dig ind i reglerne, som kan være mange, kompliceret og varierer alt efter, hvilken kommune du bor i, og hvordan dit byggeri er udtænkt.  Landinspektørerne Skelstedet er eksperter på området og kender alle byggeforhold og -regler for carport i skel: Hvor tæt på skel du må bygge, hvor højt du må bygge og, hvor meget plads dit byggeri må optage osv.
Når du skal bygge eller udbygge på din grund, er det altid en god idé at få information og rådgivning om hvilke muligheder og begrænsninger der knytter sig til netop din grund. Dette gør sig gældende for alle typer byggeri, stort som småt, carport eller udestue.


Skal du til at udbygge på din ejendom, er det uanset byggeriets størrelse altid en god idé at få belyst, hvilke muligheder og begrænsninger din ejendom er underlagt. Landinspektørerne Skelstedet sikrer dig, at du undgår ubehagelige overraskelser i byggeprocessen, og hjælper til at gøre dine byggeplaner til virkelighed.

 

Professionel rådgivning fra start til slut

Landinspektørerne Skelstedet er med dig i hele processen - lige fra den indledende planlægning til din nye carport står opført. Særligt i den indledende fase af byggeriet vil du opleve værdien af at have professionelle rådgivere ved din side, der kan bistå dig i dine ønsker og samtidig tage højde for gældende lovgivning og regler. Dette sikrer at byggeriet hele tiden er realistisk, men kan også åbne dine øjne for nye eller andre muligheder i forhold til etableringen af din nye carport. Landinspektørerne Skelstedet tilbyder en bred vifte af services, der samlet set er med til at sikrer, at du når godt i mål med dit byggeri. Vi tilbyder bl.a.:

  • Levering af kortmateriale
  • Opmåling
  • Fastlæggelse af skel
  • Stedfæstelse og fortolkning af servitutter
  • Rådgivning i forhold til muligheder og restriktioner for byggeriet
  • Rådgivning omkring lovgivningsmæssige implikationer for byggeriet (Planlov, BR08 mv.)

Landinspektørerne Skelstedet udfører ovenstående services og mere til. Vi forsyner dig glædeligt med relevante informationer, og stiller gerne vores mangeårige erfaring til rådighed, så du under hele forløbet føler dig tryg og klædt på.

Læs mere om at bygge i skel her.

 

Rammelovgivning giver muligheder

Byggeloven er en såkaldt rammelovgivning, hvilket vil sige, at den kun indeholder et overordnet regelsæt og generelle retningslinjer for diverse byggerier. Hver eneste byggesag udskiller sig fra andre byggesager grundet forskellige omstændigheder og forhold, f.eks. jorden der bygges på. Afviger ens byggeplaner fra de generelle retningslinjer, skal man derfor i gang med at søge tilladelse hos kommunen og her er det vigtigt at have de gode argumenter og autoriten på sin side. Både autoritet og argumenter kan du opnå ved at have Landinspektørerne Skelstedet som din professionelle samarbejdspartner. Vi hjælper dig med at realisere dine byggeplaner, og er med dig i hvert skridt af byggeprocessen, når du skal bygge carport i skel.

 

Landinspektørerne Skelstedet

Siden 1845 har Landinspektørerne beskæftiget sig med sager af matrikulær og teknisk herkomst. Vores kundegruppe spænder bredt fra offentlige instanser og landbrugssektoren til private. Vores kunder nyder godt af de over 170 år erfaring og ekspertise, som er gået i arv inden for virksomheden. Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog, og lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe dig med din carport i skel.

Du finder vores kontaktinformation her.

Carport i skel

Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.