Landinspektør pris

Hos Landinspektørerne Skelstedet finder du kompetente og fagstærke landinspektører

Landinspektør pris

Uanset om du er privatperson, bygherre, offentlig, entreprenør eller har landbrug, kan vi hos Landinspektørerne Skelstedet tilbyde dig kompetent vejledning og en uforpligtende landinspektør pris på dit projekt. Vi arbejder med alt fra arkitekt- og ingeniørarbejde, bygningsplanlægning, opmåling, indberetning af arealer, ejendomsret, kortlægning, rådgivning mm., og står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Landinspektør priser – få et uforpligtende tilbud

Det kan være svært at give en fast vejledende pris, for hver enkel ydelse en landinspektør skal udføre, da der er adskillelige parametre, der gør sig gældende. Pris landinspektør afhænger af karakteren samt omfanget af en given opgave, hvorfor vi ikke fremviser en konkret prisliste for vores ydelser.

Vi anbefaler derfor altid at ringe til en af vores afdelinger for en uforpligtende snak omkring den pågældende opgave, da vores fagområde favner meget bredt.

En landinspektør har indsigt i mange fagområder

Vores ekspertise bidrager med en samlet indsigt i vigtige fagområder som planlægning, jura, kortlægning, informationsteknologi og forvaltning. Her er nogle eksempler på opgaver, vi udfører:

Du kan læse mere om vores arbejde og landinspektør priser her.

Vi er din professionelle samarbejdspartner

Landinspektørerne Skelstedet blev etableret i 1845 og er en af Danmarks ældste landinspektørfirmaer. Vi tilbyder matrikulære, tekniske og ejendomsjuridiske løsninger, der er udarbejdet med en høj etisk standard og faglig ekspertise. Din sagsbehandling har derfor altid den højeste prioritet hos os, når du får personlig rådgivning. Vores bedste markedsføring har altid været vores kunders anbefaling, da vi leverer de bedste løsninger med høj kvalitet og troværdighed.

Vi rådgiver bl.a.:

Kontakt os for at høre nærmere om landinspektør pris

Hvis du har spørgsmål eller blot vil vide prisen på en konkret opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vores erfarne medarbejdere vil hurtigst muligt vende tilbage med professionel vejledning og en uforpligtende landinspektør pris.

Du kan finde vores kontaktinformationer her.

 

 


Landinspektørerne Skelstedet kan føre sin række af ejere helt tilbage til 1845 og er således et af landets ældste landinspektørfirmaer.

Vi beskæftiger ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse, Humlebæk og Værløse

KONTAKT OS

 

Vedbæk 45 66 14 11
Slagelse 58 56 53 00
Humlebæk 49 19 10 69
Værløse 44 98 14 44

 

Læs mere

Firmaet beskæftiger i dag ca. 16 fuldtidsmedarbejdere på vores kontorer i Vedbæk, Slagelse og Værløse.

 

Hos Landinspektørerne Skelstedet får du udført professionel landmåling.